TractorFan Update: Foto's verplaatsen

Om het uploaden van foto's eenvoudiger te maken is het sinds vandaag niet langer verplicht om bij een foto direct een merk + type op te geven. Lees er meer over in dit topic.

Hoewel dit voordelen heeft betekent dit ook dat er waarschijnlijk ook foto's geplaatst worden die eigenlijk ook wel direct in het juiste mapje geplaatst hadden kunnen worden.

Aan de andere kant worden er zo ook minder foto's in de verkeerde map geplaatst.

Alles heeft voor- en nadelen.

Om er toch voor te zorgen dat we een beetje structuur op de website blijven houden is nu tevens de mogelijkheid teruggekeerd waarmee leden zelf foto's kunnen verplaatsen. Dit werkt zo.

3 leden kunnen gezamenlijk foto's verplaatsen

Als het gaat om bestaande merken en types, dan wordt een verplaatsing automatisch uitgevoerd, zodra er 3 leden zijn die de betreffende wijziging voorstellen. Dit zorgt er voor dat wijzigingen snel en goed gecontroleerd doorgevoerd kunnen worden.

Een verplaatsing voorstellen kan via het bolletjes menu onder een foto:Vervolgens verschijnt de popup:Bij het voorstellen van een verplaatsing wordt er automatisch een reactie geplaatst onder de foto, inclusief de eventuele opmerking. Reacties van mensen die de verplaatsing ondersteunen worden automatisch onder de eerste reactie geplaatst.

Nieuwe merken en types worden goedgekeurd door een admin

Als je bij een verplaatsingsvoorstel kiest voor een nieuw merk of type, dan moet dit goedgekeurd worden door een admin. Dit voorkomt een wildgroei aan merken en types.

Een verplaatsing "ondersteunen" kan heel eenvoudig

Verplaatsingsvoorstellen worden automatisch ontdubbeld en gegroepeerd. Je kunt dus gewoon via het verplaatsingsformulier hetzelfde voorstel inschieten om de verplaatsing te ondersteunen.

Maar er is ook een snellere manier. Je kunt bij de eerste reactie namelijk eenvoudig de verplaatsing ondersteunen door bij de reactie op de link te klikken:

Ik ben benieuwd hoe jullie deze functie gaan gebruiken!

tinus

Reacties

+1
rickboer blija
Mooi dat deze functie weer terug komt! Ik kan me iets herinneren dat er vroeger iets vergelijkbaars mogelijk was. Soms is het nog te zien bij oudere fotos
+3
a3vandiejen
Dit ligt nog vers in m,n geheugen, prima zou ik zeggen.
Jotke
Top @Tinus !

Zoals je weet: ik ben bereid je te helpen met ordenen en types goedkeuren!😉

Er is heel wat werk maar dat kunnen we samen gefixt krijgen! Ik weet dat er veel welwillende leden zijn die daar in mee zullen helpen.👌🏻
Jotke
Zou wel als dat kan de zoekbalk bij merk/type bij het verplaatsen terug brengen. Na 3 foto's merken/types zoeken zijn je duimen lam.🙈
oldtimergek
Ben het aan het uit proberen bij een foto van @XC 70 Kijken of er meerdere zijn die het ook willen proberen om de foto te verplaatsen.
+2
oanejorrit12
@Tinus is het ook handig dat je bij het verplaatsen het merk of type kunt intypen ook? Zoals bij fotos uploaden, want nu moet je door die hele lijst scrollen/ zoeken
steyrlanzboy
Mijn baas @JohnStarmans heeft een tractor die zelf gebouwd is met een Lister monter er in maar er staat geen pagina op met bijv. Lister Kittractor
wilbertkw
@steyrlanzboy .misschien dat @SJB533
wilbertkw
@steyrlanzboy .misschien dat @SJB533 ook wel weet?
+2
vriesjan215
Ik heb even een vraag hierover, als er bij mij een voorstel om te verplaatsen staat als reactie en ik druk op de 3 puntjes. Dan staat er bij mij geen optie tussen om de verplaatsing te ondersteunen, hoe komt dit?
+2
a3vandiejen
@vriesjan215 Je moet op de drie puntjes drukke onder de foto, dan zou die er tussen moeten staan. Succes.
vriesjan215
@a3vandiejen Daar zie ik inderdaad de optie om een foto te verplaatsen.
Maar ik zie niet de optie om een verplaatsing te ondersteunen
a3vandiejen
@vriesjan215 Weet het ook niet precies, maar komt dat niet te voorschijn als iemand al een verplaatsing heeft voorgesteld?
+1
vriesjan215
@a3vandiejen day zou inderdaad dan tevoorschijn moeten komen, maar dat gebeurt dus niet haha,maar opzich is het niet erg dat het er niet komt te staan hoor
Maar ik wilde even duidelijk maken dat hierboven staat dat het kan, maar het werkt niet op de website zegmaar
Jotke
@vriesjan215

Verplaatsing ondersteunen komt er ook niet te staan.

Als je gewoon Verplaatst naar hetzelfde type komt jouw reactie wel als ondersteunen te staan.
+1
Jotke
@vriesjan215

Net als @a3vandiejen zegt zelf verplaatsen naar hetzelfde( wel bestaande of nieuwe type) door op de 3 puntjes onder de foto te klikken en dan op "stel verplaatsing voor" zoals op de foto boven in het topic.

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!