Fendt Farmer 2 D - Waar zit deKoppeling aftakas op fendt farmer 2D?

Beste allemaal,

Ik ben de trotse eigenaar van een Fendt farmer 2D, ik wil er graag mee werken enzo. Ik weet al hoe je de aftakas aan moet zetten maar is er iemand die weet of er een koppeling is voor de aftakas? En waar die zit?
Ik zie graag een reactie.

Groet,

Nie,s
Fendtfarmer2d

Reacties

fendt2
De koppeling geheel in trappen. Het onderste stuk is voor de aftakas. Er zit ook een hevel op die je om kunt zetten zodat de koppeling alleen het rijgedeelte stopt. Zelf nog nooit gebruikt maar kan wel.
Fendtfarmer2d
@fendt2 waar zit die hevel? Als ik de koppeling volledig intrap en druk de hendel voor de aftakas naar voren slaat hij in een keer aan
fendt2
Dan zal de afstelling opnieuw gedaan moeten worden. Tussen de pedaal en de as die het koppelings huis ingaat zit een stang die in lengte verandert kan worden. Meet de orginele stand en probeer hem langer en of korter te maken tot het wel werkt. Als dit niet meer lukt. Zijn er nog andere opties. Maar probeer dit eerst maar.

Ps:als je niet zeker bend kun je hem altijd weer op de orginele stand zetten.
Fendtfarmer2d
@fendt2 bedankt voor de tip, ik zal het morgen ff proberen
Fendtfarmer2d
@Fendtfarmer2d bedankt voor de tip, ik heb ff gekeken en de koppeling zat idd op de zelfde koppeling van de versnellingen

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!