Fendt 824, foto van KevinCoolkens

Fendt 824 maisoogst

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
+2
KevinCoolkens
Fendt 824 met Record van Loonwerken Hilssens

Reacties

Jotke
Flinke pluim!

Zijn deze ook zo geleverd met de uitlaat op de motorkap of is het toeval dat ik toevallig zelf ook een foto van zo'n Fendt heb? En ook al een 824.

tractorfan.nl/picture/1492306/
+1
johndeere 2650
@Jotke ja deze zijn de eerste modellen 824 daarna is de uitlaat veranderd naar de zijkant en daarna had je de laatste 824 met grote naaf
Jotke
@johndeere 2650

Aah oke!
Ik wist niet of die uitlaat zo op die plek origineel was maar toen ik bovenstaande foto van @KevinCoolkens zag dacht ik, zouden ze dan toch zo geleverd zijn? Maar het antwoord is dus ja. Weer wat geleerd! Dank u!
MaxxuM4ever
Tering, met zulk materiaal kun je toch niet aankomen bij een klant. Als je de kipper de kuil op trekt/duwt is het hele erf zwart van de rook.
Jotke
@MaxxuM4ever

Hij zal wel niet constant zo roken neem ik aan.😜

De Deere's van onze loonwerker roken ook wel es goed als ze optrekken of keer hard moeten werken maar niet heel de tijd. Zelfde met z'n Krone die bij het starten van de hakselmotor een draaikolk in de tank heeft( zie foto op mijn profiel).

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
25
WEERGAVES
1.104
BATTLES
MEER FOTO'S