Schlüter Compact 950 TV, foto van XC 70

Schlüter Compact 950 TV maisoogst

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
+3
XC 70
Foto van een Schlüter Compact 950 TV met New Holland silage wagen
Retro oogstdag in Aalter

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
+2
schluterman
Dit is de trekker van @Schluterfan
+4
Schluterfan
Het is eigenlijk een Schuitemaker UTW silagewagen. De wagen is ooit herspoten en ik denk dat de loonwerker er toen New Holland stickers opgekleeft heeft. De naam van het loonbedrijf staat er ook nog steeds op. Ik had de wagen eerst telkens aan de 1250, maar aan de Compact heb ik die toch beter onder controle. Het is een mooie en goede combinatie zo. Bedankt voor de foto!
+1
XC 70
@Schluterfan
graag gedaan , er komen er nog 2 van op de kuil
ik dacht het al aan de sponnen te zien dat het een Schuitemaker is
+1
a3vandiejen
Prachtige foto.
+1
Daniel-Wouters
Deze wagen is waarschijnlijk niet overgespoten. Ze werden door New Holland in deze kleuren en met New Holland stickers verkocht
In de streek van Diest -Tielt Winge (B) waren er destijds verschillende loonwerkers die met deze silagewagens reden. Ze werden daar verkocht door New Holland dealer Merckx in St Joris Winge. Nu zijn dit kleine wagentjes, maar in die tijd , gezien de hakselaars van toen was dit toch al wat. Origine is waarschijnlijk wel Schuitemaker
Schluterfan
@Daniel-Wouters
Deze is wel overspoten want de verf bladert eraf, de oude zit er gewoon onder. Deze liep ooit in de buurt van Kruishoutem. Maar wie weet komt ze daarvoor nog van ergens anders. Leuk om te weten dat ze ooit als New Holland verkocht werden. Dan wil ik dat bij deze ook zo houden. Bedankt voor de info!

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
16
WEERGAVES
508
BATTLES
MEER FOTO'S