New Holland T 7050, foto van Agriculturespotter

New Holland T 7050 maisoogst

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
VIDEO =>

De eerste mais hakselen in Bennekom met een John Deere 6750 van loonbedrijf Vlastuin uit Ede. Het transport werd gedaan met een Deutz-Fahr Agrotron 6205 TTV met een Veenhuis Super Combi Silagewagen van Loon&verhuurbedrijf van den Brink uit Renswoude. Verder reden er een New Holland T7050 met een Strautmann giga vitesse III DO Duo Plus opraapwagen en een New Holland TM155 en een Case IH MXU 110 mee.

Reacties

Jotke
De maisoogst begint vroeg dit jaar!

Ben benieuwd wanneer ze hier in de regio starten. Staat genoeg mais die op het oog al aardig aan het afrijpen is. Vooral de niet beregende mais staat er niet best bij al is de lengte bij de meeste wel goed dankzij een goede start maar het complete groeiseizoen nauwelijks regen is er niet goed voor!

Mooi dat die 6750 nog gebruikt wordt! Onze loonwerker gebruikt zijn 6810 tegenwoordig alleen nog voor gras hakselen tijdens de mais oogst( al hingen de maaiers er een aantal weken geleden nog aan ondanks dat hij volgens mij al sinds vorig seizoen een Big M heeft.

Andere loonwerker heeft de zijne dit voorjaar ingerolen voor een 8500i.

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
5
WEERGAVES
309
BATTLES
MEER FOTO'S