John Deere 7810, foto van joop2

John Deere 7810 maisoogst

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
joop2
14 september 2018 - Foto van een John Deere 7810 met Holaras maisschuif. Maisoogst door loonbedrijf Hekman uit Ane.

Reacties

+1
john deere 7810
Bijzonder dat je een zo'n 7810 met voorasvering op de kuil zet en 1 zonder mee over straat gaat rijden....
goeiedag eem
Zal wel een bewuste keuze zijn, misschien kwa banden of zo om aan te rijden, deze staan altijd voor de wagen, en komen er ook haast niet voor weg, ze bijna alleen maar 7700`s, en 7810`s (deze serie`s)
john deere 7810
@goeiedag eem

enigste wat ik mij kan bedenken is vaste chauffeurs of de verschillende versnellingsbak misschien. banden zijn het zelfde. maar anders had ik het nog wel snel anders gemaakt/geregeld. want heel comfortabel zijn ze niet die 7000
goeiedag eem
@john deere 7810 of ze comfortabel zijn of zo weet ik niet heb er nooit mee gereden, maar als ik kijk na wat ze lopen en wat ze er mee doen geven ze menig loonwerker met zulke wagens het nakijken als ze de bult op moeten en daar hebben ze ze voor, en verder zijn de hef armen en al eraf om geen schade te rijden aan de wagens en aftakassen bij het haaksom draaien, en relatief weinig problemen. Je kan er bijna iedereen mee oppad sturen zonder dat je een cursus nodig bent om hem alleen al een meter te verzetten, denk dat dat een van de redenen is dat hun met deze trekkers werken, simpele degelijke techniek. Je kan zelf ook verwend worden door al die luxe en dat al het andere al snel niet goed genoeg meer is. Ik pers zelf ook regelmatig hooi met de kleine pakken pers en dan zou een vario ook wel mooi zijn en weet ik wat nog wel niet meer, maar geef mij maar de oude deutz 6006 van ons ben ik geen vario nodig, als je de machine maar kent en je goed schakelen kan, kan de trekker van de buren met airco en kabine er zo voor zetten maar geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt, haha, tis maar net wat je zelf wil
john deere 7810
@goeiedag eem

nee comfort is vrij ver te zoeken, het wordt al een heel stuk beter met voorasvering en als ze de niet verslijtbare orginele stoel er toch maar uit gooien voor een grammer. verder degelijke en betrouwbare trekkers. Die doen waar je ze voor hebt. ze lusten alleen wel een slokje meer dan de trekkers van deze tijd.
rommert14
@john deere 7810 rammelen die trekkers ook zo bij een bepaalde snelheid? Alleen daarom zou ik al een nieuwe ervoor willen.
john deere 7810
@rommert14

nee maar dat hoeft die van jullie ook niet te doen 😉 Die 7820 rammelt ook rond de 15/20 km uur?
rommert14
@john deere 7810 nee bij 25/30 km per uur, vertel me alsjeblieft wat ik er aan kan doen 😂
john deere 7810
@rommert14

Mag ook haha, ik denk dat je de cabinerubbers kapot hebt 😉 bij deze trekkers blijft er vaak veel rotzooi opliggen waardoor het rubber scheurt. en het kan eventueel aan de banden liggen.
rommert14
@john deere 7810 aha, ik denk zelf dat t m aan de banden ligt, cabinerubers vervangen zal de cabine er wel af moeten? Waarschijnlijk moet ie er toch af....
john deere 7810
@rommert14

nee kunt de cabine zo iets oplichten 😉 wat dan? schade aan de bak?
rommert14
@john deere 7810 aha, valt bijna nog zelf te doen dus, nee de aftakas moet gerepareerd worden en daarvoor schijnt de cabine eraf te moeten.
GerbertXL
Pas nog een dagje op een 6510 zonder voorasvering gereden, dat word je snel zat.
Dan moet je het echt leuk vinden als je hele dag op zo'n hobbelpaard zit.
john deere 7810
@GerbertXL

inderdaad, dan wil je of regel je wel heel snel dat het anders of beter wordt

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
9
WEERGAVES
40
BATTLES
MEER FOTO'S