Same Jaguar 95, foto van Mick Jaguar

Same Jaguar 95 maisoogst

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Mick Jaguar
Laverda TA150 hakselaar en Same Jaguar 95 met DEWA silagewagen, bezig met mais hakselen op de Oldtimer Maishakseldag te Oostwinkel (B)

Filmpje? -> tractorfan.nl/movie/47266/

Reacties

+2
mklok
@a3vandiejen @wim-same . Mooie foto.
a3vandiejen
Schitterend.
+1
wim-same
Dat roept oude herinneringen op, toen ik nog een PZ hakselaar had achter een Same Tiger 100. Daar moest hij wel serieus voor werken, en ik heb nooit geweten dat een 100 pk trekker zoveel diesel kan gebruiken.
+1
a3vandiejen
@wim-same Dan ga ik daar niet mee werken haha.
+1
wim-same
@a3vandiejen Wij gingen toen ook wel eens door tot het de andere dag weer licht werd, en werd er nog een 200 liter vat naast de volle tank van de trekker meegenomen, maar als je dan tuis kwam was bijna alles op, dus rmeer dan 300 liter op een lange werkdag
a3vandiejen
@wim-same Onvoorstelbaar Wim, en wat een dagen.....
+1
mklok
@a3vandiejen Als het bij ons vijf voor vier is in de middag zie je niemand meer . Dan is het bij een loonwerker heel anders.
a3vandiejen
@mklok Ja snap precies wat je bedoeld. Heb het ook zien gebeuren in de bouw.
Ik let niet zo op tijd maar als het kan stop ik om 4 uur. Vorige week in weert wezen lijmen toen was ik half 8 thuis en kwart over 5 s,morgens weggegaan. Ook nog een halve ochtend regen gehad maar dan ben je het goed zat haha. Had je maar een vak moeten leren zeggen ze dan haha.

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
10
WEERGAVES
879
BATTLES
MEER FOTO'S