Oldtimers Meerdere

nagd2010
Deel 2 van een uitgebreide samenvatting van de Old-timer Hakseldag in Dalen op 6 Oktober 2019 waar weer volop gehakseld werd met oude zelfrijders en getrokken hakselaars die voornamelijk gebruikt werden in de jaren 70 en 80.
Dit jaar werd er gehakseld op een groter perceel en waarop in het midden ruimte was gemaakt voor het publiek, om ook overdekt te kunnen genieten van het mais hakselen stond er een grote tent met daarin een scherm waarop de beelden van beide drones die boven het veld rondvlogen te zien waren.
Naast een paar oude bekenden uit voorgaande jaren waren en er ook een paar nieuwkomers, waarbij mijn aandacht vooral uitging naar de beide Hesston hakselaars.
Deze 2e video gaat verder waar deel 1 eindigde, en naast alle zelfrijders uit het lijstje hieronder zijn er ook weer genoeg mooie trekkers te zien en heb ik kort nog wat beelden van het grond bewerken met een prachtige MF 1200 waarna de laatste mais eraf gaat.
Ik hoop dat jullie van deze 2 extra lange video's hebben genoten.

Zelfrijdende Hakselaars :
Hesston 7650
Hesston 4000
Claas Jaguar 80 SF
Claas Jaguar 70 SF
Mengele SF3000/2
New Idea 702 Uni System
Farmhand F-600 Turbo
Fox 6350

Heb je nog maïshakselaar foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Op maishakselaars.nl plaatsen we elk jaar opnieuw duizenden foto's van de maisoogst.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0